Jo Bos & Co

Jo Bos & Co werd op 1 januari 2012 opgericht door drijvende kracht Jo Bos. Al vanaf 1995 werkt hij als zelfstandig adviseur, actief in de werkgebieden project- en programmamanagement, leiderschap en organisatieontwikkeling.

Jo is een gedreven professional op een breed veld van vraagstukken van organisatieontwikkeling. Hij is resultaat gedreven en zoekt altijd naar wat écht toegevoegde waarde is, en geeft de diepgang en diepere patronen de aandacht die ze verdienen. Wat hij altijd meeneemt is zijn langjarige ervaring, energie en passie. Hij komt het best tot zijn recht als hij als adviseur écht verbonden kan zijn met klanten. In dat vertrouwen komen namelijk de 'echte' vragen en ontwikkelingsthema's aan de orde. Hij werkt voor opdrachtgevers binnen de verschillende overheden, dienstverlenende organisaties, not-for-profit organisaties en bedrijven. 

Jo werkt actief aan de ontwikkeling van het vakgebied programmamanagement als mede-initiatiefnemer van het PGM Open en de PGM Community. Daarnaast is hij auteur van belangrijke boeken op het gebied van project- en programmamanagement. 

Meer over Jo rechts onder het submenu Profiel.